Holistisk Biomedicin Analyse Metoder Behandlings metoder Patient fortællinger En biomediciner fortæller Vi anbefaler Priser Praktiske oplysninger Biomedicinere

Patient fortællinger

Tina Larsen.

"Malene var med fra starten af min sygemelding med stress - og hun har min klare anbefaling. Malene har en fantastisk evne til at være med lige der, hvor du som stressramt er, og kun med det du kan rumme af informationer på det tidspunkt. For mig har Malene været en utrolig støtte fra starten og gennem hele forløbet - og jeg er kommet mig langt hurtigere både mentalt og fysisk med Malene ved min side end jeg ville have været uden hende."

Lene Alida Thomsen, Clairvoyant Vejleder, Hypnoterapeut, Healer og Pædagog. Læs mere på Alida

"Allerførst vil jeg starte med at give dig Malene et kæmpe hjerte-kram for alt det du ER – og sige dig dybt tak for al din hjælp og tilstedeværelse i min proces. Tak kære. Fra jeg var 4 år ( 58 i dag) har jeg været i medicinsk behandling indenfor det traditionelle system for allergi og astma ( alverdens dyrearter, græsser, støv, skimmel o.m.a.). I lange perioder af mit liv har jeg været meget hæmmet af luftbesvær og kombineret med perioder af angst har det fyldt en del i min hverdag. Jeg har i mange år været bevidst om den psykosomatiske faktor i dette og også forsøgt at arbejde med denne vej. En indfaldsvinkel jeg har savnet meget i det traditionelle system."

"Da jeg kom i behandling hos Malene, første gang for knap 2 år siden, blev jeg mødt af et menneske med stor empati, kærlighed og humor, samt en enorm faglig viden – både indenfor det somatiske område, men sandelig også indenfor det psykiske og spirituelle område. Jeg mødte et menneske som så hele mig! Det var næsten som at komme hjem ! Fra start har jeg haft 100% tillid til Malene, hvilket betød at jeg åbnede op – og blev ikke skuffet !"

"Malene har tunet direkte ind og formået at se igennem mig og møde mig i mine inderste rum. Herfra fik Malene hurtigt set sammenhængen i mine indre kringelkroge og sat mig i behandling. En holistisk behandling – hvor diverse processer samarbejder. Ligesom Malene og jeg har samarbejdet og har været aktiv i min egen proces ! Jeg har arbejdet med mig selv på de finere planer og opnået erkendelser i fht. de bagved liggende årsager til astmaen og allergien."

"Det sidste år har jeg været total fri for traditionel medicin, det er som at få et nyt liv! Tak Malene! Jeg håber at rigtig mange mennesker må få lov til at møde Malene."

Lars Clausen, oktober 2011

"Vi er rigtig glade for, at vi har lært Malene at kende - for hos Malene bliver man mødt med åbne arme og et varmt hjerte, her er en der virkelig vil hjælpe en. Og vi trængte virkelig til en person, der ville støtte og hjælpe os med at gøre vores søn Kasper på 13 år rask."

"Da Kasper gennem længere tid havde lidt af voldsom vedvarende hovedpine opsøgte vi div. alternativ behandling, her fandt man ud af, at han havde problemer med bækkenet, ryggen og nakken. Han havde desuden hybermolie led. Vi blev anbefalet, at opsøge Malene, da der var problemer med hans mave. - Det skal lige siges, at vi gentagne gange havde opsøgt egen læge og børnelæge , der bare fejede os af med "Han fejler ikke noget"."

"Så det var så rart, at komme til Malene, der tog Kasper alvorligt og gjorde ham tryg. Malene fandt ved sin scanning af Kasper ud af, at hans bugspytkirtel ikke fungerede, han optog ikke vitaminer og hans lever var meget medtaget. Hun kunne desuden se, at han havde hybermobile led og voldsomme hovedsmerter, og han var/er gluten- og lactoseintolerent."

"Pludselig gik det jo op for os, at Kasper altid havde været syg - hvorfor han bl.a. altid havde været så længe om, at komme sig efter en alm. sygdom - ham var jo blevet syg af den mad han fik."

"Malene har hjulpet os rigtig meget - guidet os i kostomlægning, til glæde for hele familien og hjulpet Kasper med naturmedicin. Udover hjælpen med hans lever, tarme og bugspytkirtel, hjælper hun med at få styrket hans knogler."

"Efter 1/2 år er vi nu på egne ben til foråret, hvor vi skal til sidste scanning og forhåbentlig kan slippes helt fri. Men Malene er aldrig længere væk end en mail eller et opkald - altid parat til at hjælpe og et opløftende kram. Så tusind tusind tak til Malene fra hele familien Clausen. Vi er så glade for alt det du har gjort for os og glæder os hver dag over, at have fået vores livsglade dreng tilbage."

Søren F. Lillesøe, journalist og forfatter. Læs mere på www.olmaven.dk

"Jeg henvendte mig for nogle år siden til Malene for at få styr på mit helbred, der hang i laser. Jeg var for stresset, led af søvnbesvær, utæt tarm og ølmave. Især mine tarmproblemer, som jeg havde lidt af i mange år on and off, blev forbedret på nogle få dage takket være hendes indsigt i alternativ medicin og oprindelig kost. Det gik faktisk så godt, at jeg valgte at udgive en bog om mine oplevelser, der har i den grad har inspireret og givet mig et bedre, mere energisk liv. Det er utroligt, hvor simpel sundhed kan være, hvis man prøver mere alternative løsninger."

Vickie Lindholm, sexolog, parterapeut og maler.

"Mine behandlinger hos Malene er meget dybt engagerede, professionelle og kompetente. Jeg føler mig meget tryg ved at blive "scannet" både på det fysiske plan men så sandelig også det psykiske plan. Hver gang får jeg en plan med hjem om hvad der skal rettes op på og som sker fyldest hver gang. Og så er Malene bare et fantastisk menneske med en stor empatisk evne."

Lone Eriksen, "Styr på penge"

"Det er fantastisk at møde Malene, som med stor rummelighed, empati og viden har guidet mig til at komme ind i kernen af mig selv, at få fat i den og leve den ud. Mit forløb hos Malene, som har strakt sig over sig over 3 måneder har, udover at gøre mig stærkere rent fysisk, også været med til at fjerne nogen forhindringer i min fysiske verden, således at jeg kommer tættere på hvem jeg er og hvad jeg gerne vil med mit liv. Jeg følte mig ikke dårlig, syg eller utilpas da jeg startede hos Malene, men når jeg kigger tilbage kan jeg se, at jeg ikke var i mit højeste gear og lod mig distrahere af forhindringer jeg ikke bemærkede. Jeg vil med hele mit hjerte anbefale et forløb hos Malene. Hun kan udføre mirakler."

Janne Førgaard, projektleder på Millionøsemetoden, www.millionoesemetoden.dk

"Jeg har haft den store fornøjelse af en session med Malene. Allerede i den korte indledende telefonsamtale, hvor jeg skulle booke min tid, kunne Malene via ganske få oplysninger fra mig, sætte fingeren på nogle af de kropslige udfordringer jeg stod over for. Malene satte ikke kun fingeren på de fysiske skavanker, jeg fik også mentale, konkrete værktøjer til at kigge på mine tankemønstre, der har været med til at skabe de fysiske skavanker. Og det var virkelig inspirerende, nærmest en aha-oplevelse, der har inspireret mig til at gå i dybden med de mentale ting samtidig med de anbefalede kosttilskud. Jeg kan derfor kun på det kraftigste anbefale Malene."

Cecillia De la Cour, Body SDS terapeut

"Jeg kontaktede Malene, da jeg efter et længere sygdomsforløb oplevede endnu at være fastlåst i min healing. Jeg døjede med ubalancer som var svære at balancere trods adskillige forsøg. Med Malenes kompetente hjælp var jeg i stand til, at foretage et "home run".

Jeg har tidligere fået tilskud og homøopatisk medicin, men aldrig oplevet nogen så præcise som Malene. Allerede efter første konsultation forelå et klart billede af hele min tilstand både fysisk og psykisk. Jeg er dybt imponeret over præcisionen, og ligeså hvordan Malene som ingen anden ser sammenhæng og åbner nye døre.

Malene sammensatte en kur til mig, og fortalte mig hvordan det kunne opleves når udrensningen for alvor startede. Det var nyttig viden! For især da udrensningen af min lever startede, må jeg indrømme at komme ned i dybere lag af mig selv end jeg vidste eksisterede. Der var nogle heftige dage, hvor jeg heldigvis blev mødt af Malene. Kort efter gik det stærkt fremad, og min krop healer nu som aldrig før.

Jeg havde et nervesystem der vibrerede som en sindssyg. Det fik vi hurtigt understøttet og der kom ro på i hele mit system. På ganske få dage gik jeg fra at være stresset/urolig til fuldkommen afslappet og tillidsfuld. Kombinationen af Malenes hjælp og biomedicinen er for mig en rejse og helbredelse jeg tidligere ikke kunne forestille mig finde sted. Gang på gang oplever jeg at blive mødt og set fra sider jeg ikke selv havde set. Malene er fuldkommen kærlig i sit væsen – ligesom hun er vis, yderst kompetent og ærlig."

Eva Lisborg, Coach.

"Åh hvor har jeg bare prøvet meget. Rigtigt meget. Masser af dyre test, og masser af gode ideer. Masser af dyre pulvere, piller og væsker. Men kom egentlig aldrig i mål. Men så blev jeg heldigvis henvist til Malene. - endelig var der en som kunne hjælpe mig. Malene hjalp mig igennem, et skridt af gangen. Det var overskueligt. Vi tog lidt af gangen, trygt og roligt. Og her må man sige at langsom er hurtig. For nu ca. 1 år efter har jeg det så godt. Jeg er fri for orm, min mave virker, jeg har endelig kunnet mærke mig selv, så nu spiser jeg det som er det rigtige for mig, (og har tabt 14 kg) Jeg sover nu om natten, og ja alt hvad der ellers var ude af balance er nu balanceret. Jeg har følt mig super tryg, og holdt i hånden."

Margrethe Larsen, Projektsygeplejerske

"I 2005 havde jeg gennem 8 år hver sommer lidt af en næsten invaliderende allergi i form af ulidelig hudkløe, vågne nætter og afhængighed af både antihistaminer og binyrebarkhormon, for at kunne klare min hverdag. Derudover krydsallergi for alle krydderurter samt en række andre fødeemner, som besværliggjorde min ernæring og mit sociale liv.

En bekendt anbefalede mig at blive testet hos Malene. Jeg er sygeplejerske– dengang som nu beskæftiget med hardcore forskning, hvor alt måles, vejes og dokumenteres og havde på det tidspunkt endnu ikke snuset meget til den komplementære verden. Jeg var skeptisk men også desperat, så jeg tog springet. Ringede til Malene og følte fra første samtale, at her, var jeg i trygge hænder.

Ikke mindst fordi Malene selv er sygeplejerske og kunne rumme min skepsis. Malene mødte mig med empati, stor omsorg, sin holistiske tilgang og urokkelige tro på at kunne hjælpe mig. Jeg følte mig mødt som den jeg var – det sted jeg var. Jeg valgte at overgive mig til dette nye, underlige, som jeg ikke kunne "forstå" med min rationelle hjerne – at sende en hårtot fra København til Bornholm og blive behandlet ud fra dette var tæt på at være grænseoverskridende!!

Et program blev sat sammen: opbygning med vitaminer og mineraler, udrensning for tungmetaller og herefter genopretning af de ubalancer der var tilbage. Samtidig en grundig kostomlægning, som gav mig en følelse af, at noget havde jeg da selv kontrol med, netop hvad jeg puttede i munden. Vi begyndte i marts. Den sommer kunne jeg næsten undvære binyrebarkhormonerne og klarede mig med antihistaminer. Året efter lagde jeg også dem på hylden og siden har jeg været symptomfri.

Kosten har jeg siden hen tillempet, men der er en del fødeemner, som jeg aldrig spiser mere, da jeg fandt ud af, hvor godt bl.a. min fordøjelse har det når jeg undlader dem. Jeg har siden hen benyttet mig af biomedicinen flere gange og har selv fordybet mig i det fagligt. Det er trygt og troværdigt, at Malene fra sin tid i det etablerede sundhedsvæsen ved, hvad man som patient har gennemgået i hidtidige behandlingsforsøg.

Malene er en af dem der stræber efter at få de to verdner til at komplementere hinanden i stedet for at modarbejdes. Jeg kan varmt anbefale Malene som biomedicinsk behandler og som repræsentant for en anden måde at betragte sundhed og sygdom."

Christine Eilvig, Forfatter & kursusleder, www.millionoesemetoden.dk og www.christineeilvig.dk

"Jeg er dybt imponeret af det, Malene kan. Man sender en tot hår til Bornholm, og så læser hun kroppen som en åben bog. Jeg har fået et meget højt energiniveau og er kommet virkelig fint gennem min tredje graviditet. Og så har jeg fået arbejdet med gamle temaer, der nu er sluppet. Malene har lært mig at forstå de signaler, min krop sender. Og det er jeg meget taknemmelig for."

Anina Simon

"Kære Malene. Tusind tak for al din hjælp.

Malene har hjulpet mig meget gennem flere år nu. I begyndelsen havde jeg store problemer med smerter i hele kroppen og depression, ondt i livet samt eftervirkninger efter gentagne operationer af hofter og underliv. Du hjalp mig ved at tage det alvorligt og finde den rette naturmedicin til at bygge mig op igen - samt med din utrolige omsorg.

For et par år siden blev jeg diagnosticeret med forhøjet blodtryk og diabetes 2 efter endnu en krise - igen hjalp du mig til at genfinde min balance og tro på også at kunne takle dette. Du er altid meget lyttende og seriøs, når du går ind i problemerne, og din omsorg er stor. Det gør det let for mig at åbne mig for dig, du er god til at skabe tryghed og fortrolighed.

Du har hjulpet mig med at finde ud af, hvad jeg skal spise for at styrke min krop. Det har været svært at finde ud af alle de mange og meget forskellige råd, der bliver givet på dette område. Jeg føler mig stadig stærkere og stærkere trods, det jeg har været igennem i årenes løb. Du er en fantastisk sparringspartner, når det gælder sundhed, men også når det handler om at få sat det hele ind i en spirituel sammenhæng.

Du er en gave, når det handler om at gøre en stærkere og sundere ud fra en holistisk tankegang og ikke kun behandle symptomer – så tak for det!"

Kærligst fra Connie

"I 2008 blev jeg ramt af nyrebetændelse. Jeg havde forinden da, været under et voldsomt følelsesmæssigt pres/stress. Mine nyrer var på daværende tidspunkt så dårlige, at lægerne ikke gav mig mange changer, for et liv uden dialyse eller nyretransplantation, senere i livet.

Jeg var ikke meget for at tage medicin men, erkendte sagens alvor og takkede ja til Prednisolon behandling. Prednisolon fik jeg som symptom behandling, ikke som helbredelse. Kort tid efter får jeg kontakt med Malene, gennem en kær veninde. På dette tidspunkt har jeg aldrig hørt om biomedicinen.

Jeg ringer straks til Malene, da min situation er meget akut og kaotisk. Det var et stort chok for mig først at blive akut syg for dernæst at miste sit arbejde, kæresten og pludselig stå uden et hjem til min søn og jeg. Alt det som før sygdommen, havde givet mening og værdi, føltes nu med et revet væk under mig. 2 mdr. tidligere, havde jeg været i gang med at skabe en karriere, der skulle give mig den selvstændighed og frihed, jeg søgte at finde i livet.

Jeg havde aldrig forestillet mig at, ens verden så pludseligt kunne forandres. Men det gjorde min!! Min kontakt til Malene, blev også et vendepunkt i mit liv. Malenes energi, hendes viden og tilstedeværelse "gennem telefonisk kontakt", virkede meget kraftfuldt på mig. Da jeg første gang læste resultatet på min biomedicinske test, forstod jeg for første gang min krops tilstand.

Helt ind på celleplan, blev jeg konfronteret med, hvor alvorlig syg jeg var. Jeg blev hurtig klar over Malenes enorme viden indenfor medicin og urter m.m. Malenes forslag til biomedicinske program, føltes gennemtænkt ned i mindste detalje. Jeg startede med en grundkur, for senere at udvide til den regenerende kur, som skulle til, for at styrke nyrerne.

Da jeg godt vidste at, alt liv er i bevægelse og intet er stationært, var min første tanke; kunne jeg selv ændre min krops tilstand? Kunne jeg gøre små justeringer således, at min livssituation blev styrket? Med min nysgerrighed og af at være blevet inspireret af biomedicinen, følte jeg mig for første gang, klar til at få set på de problematikker som før, havde sat begrænsninger i mit liv.

Det var sjovt nok først i det øjeblik jeg overgav mig, mit ego, at energien igen begyndte at flyde i kroppen. Jeg havde jo stadigvæk meget at leve for, ikke mindst en dreng, der jo stadig havde brug for sin mor. Jeg begyndte nu langsomt at sætte små mål, for mig selv. Pga. den megen Prednisolon medicin, fik jeg en voldsom indre uro, så jeg begyndte at løbe, hver dag. Dette gav mig følelsen af igen, at mærke kroppen.

Jeg havde da jævnligt kontakt med Malene, der med hendes enorme viden, indsigt og forståelse, støttede mig i mine processer og mål, for at jeg kunne vende tilbage til en hverdag der, for mig gav mening og indhold. Efter et år, fik jeg lavet en ny test, hos Malene. Denne gang så den anderledes fin ud. Mine var nyretal er nu normale igen. Jeg har sideløbende gået til kontrol på Skejby sygehus og er i dag erklæret rask, til lægernes store forundring.

Det er i dag 2 år siden. At mine nyrer er i bedring, betyder ikke, at jeg kan tillade mig at hvile på laurbærblade resten af livet. Der har været nogle valg jeg har gjort mig undervejs. Det er bl.a. vigtigt at være i overensstemmelse med min krop & sjæl. Derfor har jeg valgt at få lavet en biomedicinsk test en gang om året, fordi testen kan fortælle mig, hvad kroppen mangler for igen at komme i balance.

At min begejstret for biomedicin er stor, skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg har jo fået min liv tilbage, men med større indsigt og forståelse for kroppen som helhed. Det kræver også en dygtig terapeut, og her kan jeg af hjertet anbefale Malene.

Jeg er i dag rask, bor i et dejligt rækkehus, ved vandet og i gang med at uddanne mig til social & sundhedsassistent fordi. Denne uddannelse har jeg valgt at tage fordi min drøm er at arbejde på et sygehus og gerne med mennesker, der befinder sig i en livskrise."